Prislista

Prislista

Ansikte Scrubb 

Peeling är ett sätt att få slätare och mjukare hud genom att skrubba bort döda hudceller. Det finns både mekanisk och kemisk peeling. Antingen skrubbar du huden mekaniskt med små korn, eller så kan du använda enzym eller syra.

600 kr

Bady Scrubb 

Peeling är ett sätt att få slätare och mjukare hud genom att skrubba bort döda hudceller. Det finns både mekanisk och kemisk peeling. Antingen skrubbar du huden mekaniskt med små korn, eller så kan du använda enzym eller syra.

1500 kr

Lash lift 

Lash lift är en behandling där fransarna permanentas och får en fin böj – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara! Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar.

800 kr

Brown lift 

Eyebrow lamination, som ett browlift också kallas, ger brynen ett upplyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Då ingår en keratinbehandling precis som vid ett lashlift, som stärker brynen och tillför vitaminer, mineraler och proteiner. I behandlingen färgas och formas även brynen.

500 kr

Brown & lash lift Combo

kombinationsbehandling för dig som vill ha permanent snygga bryn och fransar. Behandlingen inkluderar de två hetaste skönhetstrenderna, lash lift och brow lift samt färgning av bryn och fransar. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor och brow lift 4-10 veckor. Hållbarheten beror på hud, hårkvalitet och skötsel.

1300 kr

Oljemassage

30 min 350 kr 
60 min 600 kr
90 min 900 kr
120 min 1200 kr

En avslappnande massageform. Där man använder luktfria oljor eller aromatiska oljor. Man arbetar med lugna rörelser över hela kroppen. Det är den vanligaste typen av massage på span idag.

Traditionell Thaimassage 

30 min 400 kr 
60 min 800 kr
90 min 1200 kr
120 min 1600 kr

Traditionell thaimassage är en uråldrig massageform där massören arbetar med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna. Massagen ges helt utan olja och med mjuka kläder på.

Thai-oljemassage

30 min 400 kr 
60 min 700 kr
90 min 1100 kr
120 min 1400 kr

En blandning mellan Traditionell thaimassage och oljemassage, har många likheter med thaimassagen men är mycket mjukare än thaimassagen och fokuserar mer på muskelknådning.

Fotmassage 60 min

Fotmassage ger avkoppling och hjälper sätta igång blodcirkulationen i fötterna och är ett enkelt sätt att få bukt med ömma och trötta fötter. Men förutom behandling för dina fötter hjälper även fotmassagen till med att få igång blodcirkulationen i andra delar av kroppen och sänker blodtrycket. 

800 kr

Varm oljemassage plus

Varma olja medan massören arbetar med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna.

150 kr

© 2019 A&S Salong & Massage klinik/ AS beauty & spa massage 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång