Om oss

Vi har öppnat Beauty och spa massage salong i många år i olika städer.

Vår personal har gedigen utbildning från Thailand och lång erfarenhet att utföra professionell spa och massage. Ditt besök hos oss kommer att bli en upplevelse för kropp & själ, mycket välkommen.

Massören är utbildad i Thailand och förutom traditionell thaimassage erbjuder också klassisk oljemassage, fotmassage, huvudmassage och gravidmassage.

Hos oss behandlingen till vad kunden behöver. Ofta gör en kombination av thaimassage och klassisk oljemassage eftersom thaimassage kan upplevas som ansträngande för den som är ovan.

Traditionell thaimassage är en uråldrig massageform där massören arbetar med kroppens energilinjer och tänjer ut musklerna. Massagen ges helt utan olja och med mjuka kläder på. Massageterapeuten använder händer, tummen, armbågar och knän och massagen löser upp spänningar och blockeringar, ökar blodcirkulationen och flödet av lymfvätska.

Vi är väldigt noga med att fråga hur jag mådde, om jag hade några skador eller ont någonstans innan hon inledde massagen. Vi även fråga om trycket var för hårt eller lagom. Vi väldigt uppskattat då om det är inte bekväma att säga till.

För vem? Egentligen för alla som vill mjuka upp kroppen men det är extra fantastiskt för dig som tränar mycket och kanske känner dig lite stel och spänd p.g.a. det. Då thaimassage är en väldigt fysisk massage är det viktigt att vara okej med att ha närkontakt med massör

Thaimassage särskilt för dig som tror dig behöva thaimassagens effekter men tycker att det är ansträngande för kroppen.

Härligt välkommen


© 2019 A&S Salong & Massage klinik/ AS beauty & spa massage 
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång